Ny tid, og et nytt meg!

Hei dere,

Det er det veldig lenge siden jeg har blogget nå, å jeg husker faktisk ikke sist gang jeg satt på telefonen med mye tanker om hva jeg skal skrive samtidig, så det føles megagodt!

Jeg har opplevd så sykt mye opp og nedturer igjennom reisen min at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte. Altså, Jeg har feilet og jeg har vunnet, men har vi ikke alle det? Jo! Nettopp. Men nå er det en ny tid og er nytt meg som skriver. Samtidig som jeg endelig har funnet min sanne kjærlighet så har også noen kg kommet på og jeg begynte selvfølgelig å gå igjennom min gamle insta konto, der jeg så bilder av meg selv som fit og flott.. tja, sånt er ikke så særlig gøy når man ser både magen og bilringen har kommet på igjen.. men jeg tar det positivt og tenker motivasjon. Så fra og med i dag så skal jeg begynne med diett igjen. Jeg skal jobbe og gi alt av meg selv for å komme dit jeg var igjen og bare tanken får meg mer motivert. Så here it goes,

Målet er nå å bli i sceneform men ikke stille. Jeg føler kanskje at bikinifitness ikke er noe for meg per dags dato pga selvbilde og selvkritikk, så derfor så velger jeg heller å mestre målet mitt 100% for å se hvordan det blir.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene Angelica Olsen

Lene Angelica Olsen

22, Trondheim

Glad og energisk jente på 21 år. Min lidenskap er trening,og det å ha et sunt og balansert kosthold. Trener for å stille i Bikinifitness 2017/2018.

Kategorier

Arkiv

hits