Hva gjør man når treningsøkten blir til en fiende?

Ja, hva gjør man når treningsøkten som skulle være gøy har blitt noe av det værste du vet?

Akkurat det har jeg vært igjennom utallige selv.

Å som overskriften sier så skal jeg nå gi deg noen personlige tips, som da funket for meg når jeg holdt på å gi opp.

Når det kommer til trening så er vi alle forskjellige. Alle er på forskjellige nivå og alle er forskjellige bygd. Jeg kan ta et eksempel som meg selv som hverken er tynn i genetikken eller ser ut som en "lean" modell.. jeg har flere ganger somsagt over her, mistet motivasjonen og hatet treningssenteret.. jeg husker at hver gang noen nevnte trening så ble jeg sint. Jeg følte at absolutt alt handlet om trening, men sannheten var jo en helt annen. Det var bare meg som var lei å rett og slett ikke lytter til kroppen min.

Det jeg har lært er at når man kjenner man har lyst å gi opp så må man bare gjøre det man selv liker. Glem treningsplan, glem hva coach har sagt. Gå å tren det du synes er gøy og føler du mestrer akkurat den dagen. Hvis det er flere dager så burde du kanskje tenke hva som er målsettingen din å hva du vil med den harde treningen du ble lei av! Det var det som fikk meg til å få igjen motivasjonen hver gang jeg mistet den. Som det sies: "Det er bedre å dra på gymmen å trene litt, enn å ikke trene i det hele tatt " Å det er sant. Gi deg selv en klapp på skulderen heller fordi du faktisk dro på trening !

Håper dere likte innlegget! :-) ha en ellers fin kveld/natt 😊

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene Angelica Olsen

Lene Angelica Olsen

22, Trondheim

Glad og energisk jente på 21 år. Min lidenskap er trening,og det å ha et sunt og balansert kosthold. Trener for å stille i Bikinifitness 2017/2018.

Kategorier

Arkiv

hits