NY TID OG NYTT TANKEMØNSTER

 

 

 

 

Hei dere, 

JA, dere! nå er det en veldig god stund siden jeg har blogget, eller vært noe aktiv i media generelt faktisk! Tror det er måneder siden,,,
Men, dette er en ny start, og jeg har et helt annet tankemønster enn jeg hadde DEN gang. så nå så satser jeg på at det blir en helmaks tid fremover. Stay positive!!

Som dere sikkert vet så jeg har vært igjennom slankekur etter slankekur, og det fungerte ikke. jeg har også sluttet å trene nå.. sånn nesten helt faktisk.. alt det der endte veldig tragisk, og jeg må oppleve det hver eneste dag til jeg har gjort en forandring igjen. Altså, når jeg var på dietten min for en del måneder siden så var det ikke lenge til påske..tror jeg la ut et påskeinnlegg jeg husker ikke helt men uansett, jeg fikk påskeegg av min mamma som jeg spiste opp på 1-2-3... lett som bare DET! å etter det så skjedde det noe med kroppen min.. jeg fikk lyst på mer.. så jeg dro på butikken og kjøpte inn godteri så det HOLDT I MASSEVIS.. å da mener jeg 2-3 kg... yes i know... å spiste det som jeg aldri hadde sett godteri før..og det var starten på vektoppgangen igjen.. jeg skulle egentlig ha vært der jeg var før jeg startet å trene innen nå siden jeg har holdt på frem og tilbake.. altså sånn JO-JO slanking til nå.. men heldigvis var ikke jeg så uheldig.

 Jeg gikk fra 53kg til 64 kg som jeg da veier nå.. og har mistet nesten all muskelmasse.. ganske så trist... 11kg opp, å de 11 kg brukte jeg disiplin, blod , svette og tårer for å få vekk. sååå, jeg har holdt på sånn siden påsken somsagt uten en eneste tankevekker.. ? 

I KNOW, forferdelig! det var det jeg fortalte meg selv når jeg våknet for ca 50 minutter siden også... "Lene, hva er det du driver med"  meen, ting kan fikses. de er til for å fikses. så nå, altså fra i dag av så skal jeg får den feite rumpa mi opp av sofaen og inn på Treningssenteret for det er ingen sexy kropp å miste. så nå, ny start på bloggen, ny tid og nytt tankemønster for meg og denne gangen skal jeg faktisk klare det! GAMLE BILDER = MOTIVASJON!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene Angelica Olsen

Lene Angelica Olsen

21, Trondheim

Glad og energisk jente på 21 år. Min lidenskap er trening,og det å ha et sunt og balansert kosthold. Trener for å stille i Bikinifitness 2017/2018.

Kategorier

Arkiv

hits